asdas

Tala Fou

Afai lava e te fiafia i faamalositino, e te talavou pe a e matua

I lenei vaitau saosaoa, e masani ona tatou maua i le taimi, ma le le iloa, ua aʻe filemu uiga o tausaga i le tulimanu o le mata, talavou e foliga mai ua avea ma se manatuaga mamao. Ae e te iloa o le a? E i ai se vaega o tagata faapena, e ese le tala e tusia ma le afu, ma le finafinau e faamaonia - afai lava e i ai le alofa i le loto, e i ai le auala i vae, o le matua ua na o se numera, ma e mafai ona ola tagata matutua. mai se uiga talavou.

faamalositino1

XUAN COMMERGIAL SERIES

O le malosi o le BP, molimauina le osofaʻiga o tausaga
I le tulimanu o le faletaalo, o le dumbbell o loʻo taoto filemu iina, e le gata o se tuʻufaʻatasiga o le uʻamea ma le sila, ae faʻapea foʻi ma tagata faʻamalositino uma e tau faasaga i le matua, o le sailiga o le paaga malosi. Pe o le malamalama o le taeao po, po o moli o le po ua mou atu, e mafai lava ona e vaʻaia i latou pe talavou pe leai foi ni foliga laiti, o loʻo pipii le BP fitness dumbbell, toe sii i luga ma toe, tuʻu i lalo, toe sii i luga, peiseaʻī. i se tauvaga le leoa ma le taimi.

O le alofa fa'amalositino, o le fa'asao sili lea o talavou
O le matua e mafai ona faʻaitiitia ai le gaioiga faaletino, ae oi latou e fiafia e faʻamalositino e mafai ona maua i taimi uma le mealilo o le faʻaliliuina o le tuputupu aʻe. Latou te iloa o afu uma o le tupe sili lea ona lelei i le olaga. Soo se gaioiga faifaipea i lalo o le dumbbell e le gata ina faʻaleleia ai le malosi o maso, ae faʻaleleia ai foi le fatu ma le mama, ina ia mafai ai e le masini tino ona faʻaauau le gaioiga sili ona lelei. Ae o le mea e sili ona taua, o le malosi ma le mautinoa e sau mai totonu i fafo e galo ai i tagata le matua ma na o le lagona o avanoa e le gata o le olaga.

faamalositino2

Fa'amalositino ma le malosi BP

Fa'amaumau, ia fa'ataunu'u le miti
I le kamupani a Baopeng, e le mafaitaulia tala ua tusia: o nisi o suiga matagofie mai le puta i le tino, o nisi o mataupu musuia o le faatoilaloina o faamaʻi ma le toe maua o le soifua maloloina, ma nisi o le sailiga faifai pea o le tausia o le talavou ma luitauina i latou lava. I tua atu o nei tala o loʻo i ai le finafinau i lea aso ma lea aso, o le tuleia faifai pea i tapulaʻa o le tagata lava ia. O le finafinau lea e mafai ai ona ulufale le miti i le mea moni, ina ia le toe avea le "matua ma talavou" ma se miti e le mafai ona ausia.

E le faatoilaloina e tausaga le loto toa
I lenei lalolagi ua vave ona suia, ia tatou faʻaaogaina le Baopeng dumbbell e fai ma auala e faʻaalia ai se talitonuga - e tusa lava po o le a lou matua, ae afai e iai lou alofa i lou loto ma se auala i ou vae, e mafai ona e ola i lou lava olaga matagofie. O le faʻamalositino e le gata mo suiga i fafo, ae faʻapea foʻi mo le faʻatinoga faaleagaga, o le faʻamatalaga sili lea o uiga o le olaga. Ia tatou o faatasi, i le afu ma le finafinau, e tusi a latou lava “talatuu ola pea”.


Taimi meli: Oke-14-2024